About Company

Textiles Hebei diadegaké ing taun 1974, dumunung ing Shijiazhuang City, Hebei Provinsi. "Roso seduluran, rajin, kepraktisan lan pengabdian" wis mesthi wis roh perusahaan kita wiwit sawijining establishment.We wis ngrambah ukuran lan Perkembangan dening karya hard lan perusahaan effort.Our pionir wis tak reputasi apik ing ngarep lan abroad.we sing perusahaan certified saka ISO 9001, adat AEO enterprise.Besides bersertifikat Senior, kita uga AA Customer saka Sinosure lan balen tax kaca A Enterprises bahan ...

Nalika arep

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
Tampilan Online Chat!