Babagan awake dhewe

Textiles Hebei diadegaké ing taun 1974, dumunung ing Shijiazhuang City, Hebei Provinsi.
"Roso seduluran, rajin, kepraktisan lan pengabdian" wis mesthi wis roh perusahaan kita wiwit diadegaké. Kita wis ngrambah ukuran lan Perkembangan dening karya hard lan gaweyan pionir. Our company wis tak reputasi apik ing ngarep lan luar negeri. kita perusahaan certified saka ISO 9001, adat AEO perusahaan bersertifikat Senior. Kejabi, kita uga AA Customer saka Sinosure lan balen tax kaca Enterprises A bahan.

Our company wis setya nyediakake sawetara sing kebak layanan efisien kualitas dhuwur lan kualitas produk,  nglayani para ebay saindhenging donya. Sawise 40 taun suwine pembangunan, mboko sithik gawe tim kaca ndhuwur-mudhun karo pengalaman dodolan sugih lan Kapabilitas operasional, produk melu Welasan negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika, Asia, Afrika lan Australia. Perusahaan taunan volume impor lan ekspor rangking ing ndhuwur 30 ing Provinsi Hebei. Taunan impor lan ekspor perusahaan kita volume ing 2017 ngluwihi 100 yuta dolar AS.

Seri produk Glycine dilakokno dening perusahaan kita, nyadari ing basa produksi Glycine paling gedhé ing donya - Hebei Provinsi, China  ngendi kita wis dibangun kemitraan Highly strategis karo pabrik gedhe-ukuran sawijining. Lan ing basis saka kaluwihan congenital, kita menehi play full kaluwihan kita gegandhengan. Produk utama Glycine, Glycine chelate, intermediet Pharmaceutical lan asam amino liyane. We aktif njelajah pasar internasional lan ngawula kedhaftar global kanthi kualitas dhuwur, produk stabil lan prices competitive.

Kabutuhan customer kang standar karya kita, lan kepuasan pelanggan target kita karya. Kita cumadhang kanggo netepake saling percaya lan entuk manfaat sesambetan pengusaha karo sampeyan ing dangu lan connive a  program pembangunan bebarengan.
 


Nalika arep

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
Tampilan Online Chat!