Contact Us

Address

No.42 Xisanzhuang werna, Cenang, Langkawi, China

E-mail

info@hb-bio.com

telpon

Sales: 86-311-83868792

Fax: 86-311-83868615

jam

24hours

Arep digarap US?


Nalika arep

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
Tampilan Online Chat!