Hydantoin

Detail produk

Tags Product

Property Product
Crytalline bubuk putih, leleh ponit ≥ 215 ℃, telat ing alkohol, larut ing banyu lan ether.
Kapadhetan nyoto 0.738g / cm 3.
Dianggo
For organic synthesis, uesd in chemical, pharmaceutical, textile, biochemical and other fields.
1.In lapangan medicine, hydantoin iku sawijining penengah penting kanggo sintesis saka asam amino saperangan,
sawetara kang duwe sawetara banget saka sudhut Efesus.
Iku mentahan materi penting kanggo perawatan saka obatan ngenani babagan ginjel Gagal / ginjel.
Bisa uga disintesis benzyl hydantoin, benzylidene lan ing;
2.In industri kimia, dimetil-diganti hydantoin mentahan materi kanggo produksi anyar
generasi suhu resins hydantoin tahan epoxy;
3.In tetanèn, asale hydantoin bisa digunakake minangka tanduran wutah aturan, ningkataké wutah tanduran,  
nambah ngasilaken.
Keterangan Sheet

item   Index
rumus molekul   C 3H 4N 2O 2
bobot molekul   100,08
CAS ora ana.   461-72-3
standar Product   Q / DHJL 14-2015
katon   kristal putih
Hydantoin (ing basis garing) w /% 98.5
titik leleh ℃ 215
Sulfat (ing SO 42- ) w /% 0.3
Logam berat (pb) / (mg / kg) 20
Fe w /% 0,002
Mundhut ing pangatusan w /% 0.50
gesang beting   rong taun
paket   25kg / Drum utawa miturut sarat customer`s

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Nalika arep

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
    Tampilan Online Chat!