Iron Bis-Glycinate

Detail produk

Tags Product

Property Product
Pale kuning brownish kristal wêdakakêna kuning, rada telat ing banyu.
Dianggo
1.Replenish wesi ing babi, njaga tingkat normal heme, lan kanggo nyegah dumadiné anemia;
2.Improve sow kinerja reproduksi, bisa nambah ukuran rereged, piglets bobot lair lan bebaya bobot lan
ing;
3.Improve isi myoglobin, nambah werna kulit lan werna keton awak daging
4.Improve piglets kakebalan, resistance penyakit lan kemampuan anti-stress;
5.Reduce insidensi piglets diare lan kematian piglet.
Keterangan Sheet

item   Index
rumus molekul   C 4H 30N 2O 22S 2Fe 2
bobot molekul   634,10
CAS ora ana.   17169-60-7
standar Product   GB / T21996-2008
katon   Pale kuning brownish kristal wêdakakêna kuning
C 4H 30N 2O 22S 2Fe 2/% 90,0
Ferrous wesi (Fe 2+ ) w /% 17,0
Wesi Ferric (Fe 3 ) w /% 0,5
Total Glycine w /% 21,0
Mundhut ing pangatusan% 10.0
Pb% 0,002
Total Minangka% 0,0005
ukuran partikel (PROe ukuran 0.84mm test sieve tingkat pass)% 95,0
gesang beting   rong taun
paket   10kg / Bag utawa miturut sarat customer`s

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Nalika arep

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
    Tampilan Online Chat!