Apa wong njupuk Glycine?

Glycine iku sawijining asam amino, salah siji saka 20 digunakake kanggo protein ing awak manungsa. Awak mrodhuksi iku alamiah.
Glycine uga ditemokaké ing panganan-protein dhuwur kayata :

  • daging
  • Fish
  • biasa produk
  • legumes

Iku kira-kira sing kita njaluk babagan 2 gram Glycine dina saka sumber pangan. Minangka tambahan, iku dijupuk ing Jumlah luwih dhuwur
Apa wong njupuk Glycine?
Glycine wis akeh Efesus ngajokaken. Sawetara sing ulah disaranake duwe bukti cukup kanthi bali efektifitas Glycine kang.
Glycine wis ditampilake ing janji paling minangka bagéyan saka rencana perawatan kanggo skizofrenia. Ing sawetara pasinaon, Glycine ndongkrak efektifitas saka obatan skizofrenia liyane nalika dijupuk ing dosis sing sawetara saka 15 gram kanggo 60 gram saben dina. Nanging, Glycine uga duwe pengaruh ngelawan nalika dipasangake karo clozapine tamba antipsychotic.
A sinau cilik tabet sing Glycine uga wong karo diabetes tipe 2 ngontrol gula getih. Nanging panaliten perlu kanggo gawe serep asil sing.
Ing studi sing luwih gedhe, cilik dosis saka Glycine (1 kanggo 2 gram dipun bibaraken ing ilat) nuduhake sawetara potensial kanggo matesi karusakan otak disebabake stroke isemik yen perawatan wiwit ing jam-jaman stroke. Ana sawetara urusan, sanadyan, sing dosis dhuwur saka Glycine bisa nggawe karusakan disebabake stroke Samsaya Awon.
Pasinaon rampung ing kéwan pitedah potensial Glycine kang minangka agen antikanker. Nanging boten wonten bukti durung sing bisa nyegah utawa nambani kanker ing wong. Padha bisa ngandika kanggo menehi kemampuan kanggo nglindhungi pepati lan ginjel saka karusakan sing disebabake dening kimia kayata alkohol.
Leg ulcers, kang bisa disebabake dening circulation miskin, diabetes, ginjel Gagal, lan masalah kesehatan, wis ditampilake sawetara dandan sawise perawatan karo krim ngemot Glycine lan asam amino liyane.
Salah satunggiling studi nuduhake sawetara dandan ing memori antarane wong enom lan tengah-umur. Nanging ing asil kudu dikonfirmasi dening panaliten.
Glycine uga dipasaraké kanggo host sanès, senadyan lack saka bukti ilmiah iku efektif utawa aman kanggo apa wae mau. Contone, Glycine dipasarke minangka cara kanggo:

  • Ningkataké marasake awakmu, saka Otot overworked utawa rusak.
  • Soothe weteng upset.
  • Ningkataké kalem lan istirahat.
  • Ngedongkrak sistem imun.
  • Nambah wutah hormon manungsa.

Maneh, ora ana bukti sing dipercaya sing kerjane ing Wikipedia kuwi.
Dosis babagan pengobatan optimal kanggo Glycine wis ora diset kanggo kondisi sembarang. Uga, minangka karo tambahan umume, kualitas bahan-bahan aktif ing produk sing ngemot Glycine beda-beda gumantung saka Edo kanggo Edo.
Sampeyan bisa njaluk Glycine saka pangan?
Panganan-protein dhuwur nyedhiyani cilik saka jumlah Glycine. Nanging tambahan sing dibutuhaké kanggo njaluk Glycine ing dosis dhuwur.
Apa sing risiko saka njupuk Glycine?
Glycine katon dadi aman, malah ing dosis minangka dhuwur minangka 60 gram dina. Nanging safety Glycine kang durung dites kanthi utawa sinau. Tartamtu ati-ati kudu dijupuk nalika ngelingi Glycine kanggo bocah enom, wanita ngandhut utawa nyusoni, lan wong ati utawa penyakit ginjel.
Wong kang dianggep karo clozapine sabeciké ngéndhani Glycine. Uga wong-wong sing wis stroke ora kudu njupuk Glycine tanpa pengawasan saka dokter.
A sawetara wong wis kacarita mual, mutahke, lan weteng upset sawise njupuk Glycine. Laporan kuwi wis langka, lan gejala wis lunga sawise Glycine iki mandhap.


wektu Post: Nov-07-2018

Nalika arep

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
Tampilan Online Chat!