ngeunaan Company

Tékstil Hebei ngadeg di 1974, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei Province ". Solidaritas, karajinan, practicality tur kumawula" geus salawasna geus sumanget perusahaan urang saprak na establishment.We geus kahontal skala na ngembangkeun gancang ku gawé teuas tur parusahaan effort.Our pioneering boga ngagaduhan reputasi alus di imah na abroad.we anu perusahaan Certified ISO 9001, custom AEO enterprise.Besides certificated Senior, urang oge AA Palanggan of Sinosure sarta potongan harga pajeg ekspor A usaha kelas ...

Nalika mutuskeun

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
WhatsApp Online Chat!