Tentang Kami

Tékstil Hebei ngadeg di 1974, ayana di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei Province.
"Solidaritas, karajinan, practicality tur kumawula" geus salawasna geus sumanget perusahaan urang saprak ngadegna na. Kami geus kahontal skala na ngembangkeun gancang ku gawé teuas jeung usaha pioneering. Parusahaan urang geus ngagaduhan reputasi alus betah tur mancanagara. kami nu perusahaan Certified ISO 9001, custom AEO perusahaan certificated Senior. Di sagigireun kami oge AA Palanggan of Sinosure sarta potongan harga pajeg ekspor usaha A kelas.

Parusahaan urang geus komitmen pikeun nyadiakeun rentang pinuh ku jasa efisien kualitasna alus sarta produk kualitas luhur,  porsi pembeli na sellers sakuliah dunya. Sanggeus 40 taun ngembangkeun kontinyu, laun ngawangun hiji tim ékspor luhur-handap jeung pangalaman jualan euyeub tur kamampuhan operasional, nu produk aub puluhan nagara jeung wewengkon kayaning Eropa, Amerika, Asia, Afrika jeung Australia. Parusahaan taunan volume impor sarta ékspor urutan di luhureun 30 di Propinsi Hebei Province. Taunan impor sarta ékspor parusahaan urang urang volume dina 2017 ngaleuwihan 100 juta dollar AS.

Runtuyan produk glisin dioperasikeun ku parusahaan urang, gumantung basa produksi glisin panglegana - Propinsi Hebei Province, Cina  dimana kami geus diwangun mangrupa partnership kacida strategis kalayan pabrik badag skala na. Sarta dina dasar kaunggulan lawanna, urang masihan muter pinuh kana kaunggulan urang masing-masing. Produk utama Glisin, Glisin chelate, antara Pharmaceutical jeung Asam amino séjén. Urang aktip ngajajah pasar internasional sarta ngalayanan pamaké global kalawan kualitas luhur, produk stabil sarta harga kalapa.

Pangabutuh customer urang téh standar gawé kami, sarta kapuasan customer is target gawé urang. Kami daék ngadegkeun silih percaya jeung kauntungan hubungan koperasi sareng anjeun di lila na connive hiji  program ngembangkeun babarengan.
 


Nalika mutuskeun

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
WhatsApp Online Chat!