Beusi Bis-Glycinate

jéntré produk

Tags produk

Produk Harta
Bulak konéng nepi brownish kristalin bubuk konéng, rada leyur dina cai.
pamakéan
1.Replenish beusi di babi, ngajaga tingkat normal tina heme, sarta pikeun nyegah lumangsungna anemia;
2.Improve sow kinerja réproduktif, bisa ningkatkeun ukuranana litter, piglets beurat kalahiran na gera beurat sarta
saterusna;
3.Improve eusi myoglobin, ngaronjatkeun warna kulit jeung warna keton awakna daging;
4.Improve piglets kekebalan, résistansi kasakit jeung pangabisa anti stress;
5.Reduce nu incidence of piglets diare sarta mortality piglet.
spésifikasi lambaran

item   daptar eusi
rumus molekul   C 4H 30N 2O 22S 2Fe 2
beurat molekul   634,10
CAS NO.   17169-60-7
baku produk   GB / T21996-2008
katingalian   Bulak konéng nepi brownish kristalin bubuk konéng
C 4H 30N 2O 22S 2Fe 2/% 90,0
Ferrous beusi (Fe 2+ ) w /% 17,0
Beusi beusi (Fe 3+ ) w /% 0,5
Total glisin w /% 21,0
Leungitna on drying% 10,0
PB% 0,002
Total Salaku% 0,0005
Ukuran partikel (proe ukuranana 0.84mm test tabung laju pass)% 95,0
hirup rak   Dua taun
paket   10kg / Kantong atanapi nurutkeun sarat customer`s

  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    Nalika mutuskeun

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
    WhatsApp Online Chat!