Naha urang nyandak glisin?

Glisin mangrupa asam amino, salah sahiji 20 dipake nyieun protéin dina awak manusa. Awak ngahasilkeun eta alami.
Glisin ogé kapanggih dina pangan-protéin luhur kayaning :

  • daging
  • lauk
  • produk susu
  • Legumes

Hayu urang diperkirakeun yén urang meunang ngeunaan 2 gram glisin sapoé ti sumber kadaharan. Salaku suplement a, ayeuna teh dicokot dina jumlah loba nu leuwih luhur
Naha urang nyandak glisin?
Glisin boga sababaraha kagunaan diusulkeun. Sababaraha jalma kagunaan ngusulkeun kudu bukti cukup keur pinuh deui efektivitas glisin urang.
Glisin geus ditémbongkeun paling jangji salaku bagian tina rencana perlakuan pikeun schizophrenia. Dina sababaraha studi, glisin boosted efektivitas ubar schizophrenia séjén lamun dicokot dina dosis nu dibasajankeun 15 gram ka 60 gram per poé. Sanajan kitu, glisin bisa boga efek sabalikna lamun dipasangkeun jeung clozapine ubar antipsychotic.
Hiji studi leutik nunjukkeun yen glisin bisa nulungan jalma kalawan jenis diabetes 2 ngadalikeun gula getih maranéhna. Tapi ieu panalungtikan leuwih diperlukeun pikeun nyadangkeun hasilna éta.
Dina ulikan loba nu leuwih gede, dosis leutik glisin (1 nepi ka 2 gram leyur dina létah) némbongkeun sababaraha potensi ngawatesan karuksakan otak alatan stroke ischemic lamun perlakuan dimimitian dina sababaraha jam stroke a. Aya sababaraha perhatian, sanajan, anu dosis tinggi glisin bisa nyieun karuksakan disababkeun ku stroke a goréng.
Studi dipigawé dina sato Hint di poténsi glisin urang salaku agén antikanker. Tapi aya henteu bukti acan yen eta bisa nulungan nyegah atanapi ngubaran kanker di urang. Sami tiasa nyarios kamampuhna ngajaga ati jeung ginjal tina ruksakna disababkeun ku bahan kimia kayaning alkohol.
Leg borok, nu bisa disababkeun ku sirkulasi goréng, diabetes, gagal ginjal, jeung masalah kaséhatan sejen, geus ditémbongkeun sababaraha pamutahiran sanggeus perlakuan ku krim ngandung glisin jeung asam amino séjén.
Hiji studi némbongkeun sababaraha pamutahiran dina mémori diantara pamuda jeung tengah-yuswa. Tapi hasil perlu dikonfirmasi ku panalungtikan anu leuwih.
Glisin ogé dipasarkan pikeun host sahiji kagunaan sejen, sanajan kurangna bukti ilmiah yén éta téh éféktif atawa aman pikeun salah sahiji aranjeunna. Contona, glisin ieu dipasarkan salaku jalan ka:

  • Ngamajukeun penyembuhan otot overworked atawa ruksak.
  • Nenangkeun hiji burih kesel.
  • Ngamajukeun tenang jeung rélaxasi.
  • Naekeun sistim imun.
  • Ngaronjatkeun hormon pertumbuhan manusa.

Deui, euweuh bukti dipercaya yén gawéna pikeun kagunaan misalna.
Dosis terapi optimal pikeun glisin teu acan diatur pikeun kaayaan naon baé. Ogé, sakumaha kalayan suplemén umum, kualitas bahan aktif dina produk nu ngandung glisin beda-beda ti maker jeung maker.
Dupi anjeun meunang glisin tina dahareun?
Pangan-protéin luhur nyadiakeun saeutik glisin. Tapi suplemén diwajibkeun meunang glisin dina dosis tinggi.
Naon anu resiko nyokot glisin?
Glisin nembongan jadi aman, sanajan dina dosis saluhur 60 gram sapoé. Tapi kaamanan glisin urang teu acan teruji pinuh atawa diajarkeun. Tinangtu caution kudu dilaksanakeun nalika tempo glisin pikeun barudak ngora, ibu hamil atanapi breastfeeding, sarta jalma kalawan ati atawa panyakit ginjal.
Jalma keur dirawat kalayan clozapine kedah ulah aya nyokot glisin. Ogé jalma anu geus kungsi stroke a teu kedah nyandak glisin tanpa pengawasan dokter.
Sababaraha urang geus dilaporkeun seueul, utah, jeung burih kesel sanggeus nyokot glisin. Laporan misalna geus langka, jeung gejala geus Isro jauh sanggeus glisin ieu dilanjutkeun.


waktos pos: Nov-07-2018

Nalika mutuskeun

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
WhatsApp Online Chat!